Freund Montage

Wij werken o.a. voor gerenommeerde landelijke keuken specialisten. Wij plaatsen accessoires en keukenapparatuur van alle merken en leveranciers.

Daarnaast is onze specialiteit om aanvullend maatwerk te leveren daar waar de klant dat wenst.  Denk bijvoorbeeld aan koven met verlichting of ombouw van een complete hoge keukenwand, of een ombouw voor een Amerikaanse koelkast. Ook hier werken we samen met ervaren partners. Met jarenlange ervaring wordt uw keuken door ons professioneel gesteld en gemonteerd. Keukenmontage is bij ons altijd inclusief gebruiksklaar aansluiten.

Wij dragen eventueel op verzoek ook zorg voor aanpassingen met betrekking tot water (leidingwerk), afvoer (verplaatsen), afzuiginstallaties en elektra. Indien nodig kan in overleg ook de oude keuken worden verwijderd.

Daar waar nodig kunnen wij zorgdragen voor aanpassingen of vervanging van de groepenkast i.v.m. bijvoorbeeld overgang naar koken op inductie, aansluiting Quooker of extra’s als een stoomoven. Bij alle door ons uit te voeren werkzaamheden staat veiligheid op de eerste plaats. Wij maken alleen gebruik van A kwaliteit onderdelen waarbij wij ook rekening houden met toekomstige mogelijke aanpassingen.

Tegel en/of stucwerkzaamheden kunnen wij ook door onze vakbekwame partners laten uitvoeren.

Wij bieden u een totale oplossing van A tot Z aan om uw nieuwe droomkeuken te realiseren. Onze doelstelling is: als wij vertrekken en u de hand schudden dat u met plezier kan genieten van uw aankoop en tevreden bent met het resultaat.

Natuurlijk kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van bijvoorbeeld alleen een Quooker of het organiseren van het voorwerk zoals verplaatsen waterleiding, afvoer of aanpassen elektra (extra kookgroep) of complete vervanging van de groepenkast etc. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en materialen.

Onze voorkeur gaat er naar uit om vooraf bij u aan huis de situatie en de tekeningen samen te bekijken en u de ruimte te geven om uw u wensen duidelijk te maken. Wij geven indien nodig en gewenst aanvullend keukenadvies en aanwijzingen. Samen met u worden daarna de uit te voeren werkzaamheden op een rij gezet en de planning besproken. Daarna wordt u de offerte toegezonden.

© 2024 Freund Montage

Bel ons om DE BOUW VAN UW PROJECT TE STARTEN

06 223 712 72